skip to Main Content
STR 1 DECEMBRIE NR 5 +40269 806 775 +40269 806 781 ghiseulunic@primariatirnava.ro

Începând cu data de 14.09.2020 se va circula conform graficelor de mai jos. Coloanele marcate cu albastru nu circulă în perioada vacanțelor școlare.

Toate informațiile oferite de reprezentanții societății de transport în comun:

Acolo unde numărul de călători este mai mare decât cel estimat, avem capacitatea să suplimentam mijloacele auto astfel încât călătorii să circule în siguranță respectându-se normele de protecție imptriva COViD.

Abonamentele se pot obține printr-o solicitare scrisă și transmisă pe e-mail: adi.ratiu@rotir.ro, edita.alexandrescu@rotir.ro sau monica.pusca@rotir.ro.

În solicitare trebuie menționat nume/prenume, ruta pe care circula persoană, precum și perioada pentru care se dorește abonament. În cazul persoanelor care deja au avut abonament se menționează și numărul de legitimație emisă de societate.

Acte necesare: copie dupa actul de identitate si o poza color. Informatiile vor fi prelucrate, se va emite factura, care se transmite înapoi solicitantului, acesta va achita factura si va transmite inapoi OP-ul cu dovada plati. Din acel moment
abonamentele sunt prelurcate si in cel mai scurt timp posibil fiecare calator va fi informat cand poate ridica abonamentele solicitate de la sediul ROTIR.

In cazul in care solicitantul nu are solutie sa ajunga la noi dupa abonamente exista posibilitatea sa trimitem noi o persoana sa fie duse la locatia indicata de solicitant.

Institutile de invatamant transmit lista cu elevi, nume/prenume, ruta pe care va circula elevul , copie dupa act identitate, seria legitimatie abonamentului vechi (daca nu are elevul va trebui sa ajunga la noi o poza color .Dupa ce avem aceste informatii, se vor elibera abonamentele si un angajat Spedition RO A TIR va duce abonamentele la fiecare institutie in parte.

Elevi nu trebuie sa achite contravaloarea abonamentelor, decontarea se va face conform legislatiei.

IMPORTANT: Toți călătorii trebuie să poate masca de protecție pe parcursul călătoriei și să-și dezinfecteze mâinile, substanța dezinfectantă fiind la ușa 1 a fiecărui mijloc auto.

Back To Top