skip to Main Content
STR 1 DECEMBRIE NR 5 +40269 806 775 +40269 806 781 ghiseulunic@primariatirnava.ro

Ziua Națională a României aduce după mai mulți ani de pauză, în localitatea Târnava, un eveniment cu totul aparte, intitulat „1 Decembrie special”.

Este vorba despre 16 cupluri care în 2022 sărbătoresc 25, 50 și respectiv 55 de ani de la data cununiei.

Vor fi momente de neuitat și bucurie pe chipul nuntașilor care, în prezența rudelor și prietenilor apropiați, își vor reînnoi jurămintele în fața ofițerului de stare civilă.

Evenimentul va începe la ora 17:00, în Căminul Cultural „George Enescu” și va fi condus de Pleiner Norbert (primarul comunei), Șerban Claudia (ofițerul de stare civilă),  Crăciun Răzvan – Andrei (preot paroh).

După ce fiecare pereche își reînnoiește jurământul, urmează îmnânarea cadourilor simbolice surpriză, dansul mirilor, ciocnirea paharelor de șampanie, iar ulterior vor rămâne în cămin pentru câteva momente de socializare.

Este vorba despre opt cupluri care sărbătoresc nunta de argint, șapte cupluri care sărbătoresc nunta de aur și respectiv un cuplu care sărbătorește nunta de smarald. Ne așteptăm ca și în anii trecuți să avem peste 100 de persoane la această acțiune de suflet și suntem convinși că vor fi mari emoții atât pentru noi ca și organizatori, cât și pentru cele 32 de persoane care au acceptat să ia parte la un eveniment atât de special„, au declarat reprezentanții Primăriei Târnava.

Back To Top